شناخت انواع رنده

شناخت انواع رنده

رنده آشپزخانه یکی از کاربردی های مورد نیاز آشپزخانه است .
رنده وسیله ی مهم و پرکابردی در آشپزخانه است و برای تبدیل کردن سبزیجات و پنیر و میوه ها به قطعات مختلف به کار می آید اما موضوع اینجاست که نباید یک رنده را به مدت زمانی طولانی در آشپزخانه نگه داشت چون بتدریج از کیفیت محفظه های خرد کننده و تیز آن کاسته می شود و به راحتی هم قابل تیز شدن مجدد نیستند و باعث از بین رفتن و تلف شدن بخش زیادی از موادی که با آن قطعه قطعه می شوند نیز می شوند.

رنده سه طرفه استیل
می توان گفت این مدل رنده کلاسیک در تمام خانه ها وجود دارد و دارای تیغه خیلی ریز، ریز و درشت می باشد. این رنده ها که عموما به صورت ایستاده هستند از جنس استیل بوده و بسیار مقاوم اند. نکته قابل توجه در خرید این رنده ها جنس تیغه آن است. رنده ای را خریداری کنید که از جنس استیل بسیار مرغوبی ساخته شده باشد زیرا اگر استیل آن مقاوم نباشد خیلی زود کند می شود.

2
رنده سیر و پنیر
این مدل رنده باریک و کوچک دارای یک محفظه نگه دارنده در پشت شبکه آهنی است. این محفظه نگه دارنده موجب می شود تا سیر رنده شده در آن جمع آوری شود و استفاده از آن بسیار راحت و مقرون به صرفه باشد.
این رنده علاوه بر سیر برای رنده پنیر پارمزان، پوست لیمو و جوز هندی نیز مناسب می باشد.

3
رنده ریز مسطح
این رنده با جنس بدنه استیل دارای شبکه آهنی ریز مسطحی است که برای رنده کردن پنیر پارمزان، پوست مرکبات، جوز و دارچین مناسب می باشد. استفاده از این رنده جمع و جور بسیار راحت  می باشد و به راحتی شسته می شود.

4
رنده درشت مسطح
این رنده استیل دارای شبکه آهنی درشت برای رنده کردن پنیرهای نرم مانند چدار و موزارلا مناسب می باشد. به دلیل داشتن دسته ارگونومیک با پایه بدون لغزش و شست و شوی بسیار راحت وسیله ای کاربردی می باشد.

5
خلال کن چهار کاره
این دستگاه که دارای محفظه درب دار جهت جمع آوری مواد خرد شده بوده و دارای ۴ تیغه در سایزهای خلال کن ۶/۸ میلی متر، خلال کن ۱۳/۶ میلی متر، ورقه کن ۶/۸ میلی متر و خلال کن ۹ میلی متری می باشد. این دستگاه همچنین دارای برس مخصوص جهت تمیز کردن باقیمانده مواد غذایی از لابه لای تیغه ها می باشد.

6
رنده چرخشی
رنده چرخشی که ظاهری شبیه به چرخ گوشت دارد در ابعاد کوچک و مناسبی در بازار موجودند. این رنده به دو شکل هم به صورت دستی و هم برقی و در مدل های مختلف دارای تیغه های متفاوتی می باشد. این مدل رنده با توجه به نوع تیغه، مناسب برای رنده کردن گردو، بادام، پنیر پیتزا، شکلات و ورقه کردن هویج، خیار و‏.‏‏.‏‏. می باشد.
مدل های ۳ تیغه این دستگاه دارای رنده ریز، درشت و ورقه کن می باشد. تیغه ها به راحتی قابل شست و شوی دستی یا در ماشین ظرفشویی می باشند.

7
رنده چند کاره
اگر می خواهید رنده مواد غذایی را به نازک ترین شکل ممکن برش بزنید، نگینی خرد کنید یا خلالی، بهترین گزینه برای شما این دستگاه می باشد. رنده چند کاره دارای محفظه ای در زیر تیغه ها بوده و بین ۵ تا ۸ تیغه با شکل های متفاوت (رنده ریز، رنده درشت، تیغه دالبر و تیغه چیپس ساز یا ورقه کن و رنده پوره) می باشد. تیغه های نچسب با لبه های دندانه دار کوچک بسیار تیز که قادر است حتی پنیر یا سالامی را برش دهد و جالب اینکه هیچ ماده ای به تیغه آن نمی چسبد و باعث شده از دیگر رنده ها آن را متمایز کند. این رنده دارای دسته محافظی است که با استفاده از آن از بریدن دست خود نیز در امان هستید.

8
رنده رباتیک
عملکرد این دستگاه دقیقا مانند رنده های معمولی می باشد با این تفاوت که دست هیچ نقشی در کارکرد آن ندارد و با برق کار می کند. این دستگاه برای رنده کردن انواع پنیر، شکلات، بیسکویت، آجیل، سیب زمینی، پیاز و …مناسب می باشد. تیغه های آن قابل تعویض بوده و به راحتی در ماشین ظرفشویی قابل شست و شو می باشد.

9
تراش پوست مرکبات
با استفاده از این وسیله پوست مرکبات را رنده کنید به شکلی که عصاره آن خارج شود.

10
سیر له کن
این وسیله دارای محفظه ای برای قرار دادن یک یا دو حبه سیر است که با استفاده از فشاری که وارد می شود سیر از محفظه شبکه ای ریز آن عبور کرده، در نتیجه سیر کاملا له می شود.

11
سبزی خرد کن
با استفاده از این وسیله که هم به صورت غلطکی و هم به صورت هلالی موجود است می توانید به راحتی سبزیجات را خرد کنید. کار با این وسیله بسیار راحت بوده و برای خرد کردن سبزیجات با حجم کم بسیار مناسب است.

12
برش زن سیب
این وسیله دارای ۶ شبکه فلزی با تیغه ای بسیار برنده است. طراحی این برش زن بسیار ساده و در عین حال کاربری است، به راحتی با استفاده از آن سیب را برش می زنید.

13
برش زن آناناس
همان طور که می دانید برش زدن آناناس بسیار دشوار می باشد، زیرا علاوه بر پوست گرفتن خود میوه، وسط آن را نیز باید خالی کرد زیرا بسیار سفت است. این وسیله دسط آناناس را به خوبی خالی کرده و خوردن آن را برای دوستداران آناناس راحت می کند.

14
برش زن حلقه ای
این وسیله کوچه برای برش حلقه ای و نازک سبزیجاتی مانند ترب سفید، هویج، سیب زمینی و خیار به کار می رود. حتما سیب زمینی های حلقه ای که به سیخ چوبی متصل می شوند را در دکه های فست فود بیرون دیده اید. این دستگاه جنبه تزئیناتی زیبایی به سبزیجات می بخشد.

16
برش زن تخم مرغ
این وسیله دارای چند تیغه تیز عمودی است که تخم مرغ را به راحتی برش می زند.

درباره نویسنده