اینداکشن INDUCTION

اینداکشن INDUCTION

روشهای تولید قابلمه

 

  • تکنولوژی پرسی FORGE

  • تکنولوژی ریخته گری DI-CAST

    • با در این تکنولوژی تولید، بدنه قابلمه ها را با روش ریخته گری از آلیاژی که توزیع یکنواخت حرارتی داشته باشد و همچنین وزن کمی را  داشته باشد، تولید می کنند.

در اروپا و آمریکا و بعضی از کشورهای دیگر که گاز برای پخت و پز  در دسترس نیست ( در قدیم از وسایلی شبیه هیترهای برقی ) و در حال حاضر با ایده گرفتن از کوره­های ذوب القایی که طرز کار آن ایجاد گرما از طریق ایجاد میدان مغناطیسی است و تنها ظرف­هایی که از جنس آهن باشند (به دلیل گرم شدن در اثر خاصیت مغناطیسی بدنه) روی این اجاق­ها گرم می ­شوند. بنابر این ظروف آلومینیومی نیاز به قسمت آهنی برای گرم شدن روی این اجاق­ها داشتند؛ افزودن یک لایه ورق نازک استیل به کف این ظروف باعث می شود که این ظروف روی اجاق­های القایی (اینداکشن) قابلیت استفاده داشته باشند.

  1. لایه اول از بیرون  استیل

  2. لایه دوم ( مغزی ظرف )  مس

  3. لایه سوم ( لایه ایی که روکش روی آن می نشیند) آلومینیوم

 

 

استفاده از این تکنولوژی در ظروف با کیفیت آشپزخانه باعث کاهش ۳۵ درصدی مصرف انرژی در فرآیند پخت خواهد شد.

 

با استفاده از ظروف آشپزخانه برلینگرهاوس

برلینگر هاوس کیفیت را تجربه کنید.

درباره نویسنده