انواع خوراک پزهای برقی

لوازم خوراک پزی برقی از جمله لوازم آشپزخانه محسوب می شوند که جایگزین لوازم خوارک پزی سنتی در آشپزخانه ها شده اند و به دلیل مشغله زیاد بانوان در خانه ها و نوع تکنولوژی های پخت غذا زمان لازم برای طبخ غذا را کوتاه تر از لوازم سنتی کرده اند و مورد استقبال بانوان می باشند.

1
سرخ کن بدون روغن
در این نوع سرخ کن با چرخش سریع هوای گرم، مواد غذایی داخل سبد از همه طرف گرما را پخش کرده و بدین ترتیب غذایی سالم و خوشمزه را آماده می کنند. از آنجا که هوای داغ به جای روغن برای سرخ کردن غذا استفاده می شود، بخار کمتری در حین آشپزی ایجاد می شود. همچنین به وسیله یک فیلتر هوا، بوی غذا به طور کامل گرفته می شود و در این روش نسبت به روش سنتی بوی کمتری در آشپزخانه پخش می شود، همچنین به دلیل راحتی در جدا کردن قطعات و سطوح نچسب قابلیت شستشوی آسان را بعد از اتمام آشپزی برای شما فراهم می کند.

2
سرخ کن
با استفاده از دستگاه سرخ کن می توانید انواع مواد غذایی از جمله مرغ، گوشت، ماهی، سیب زمینی و سبزیجات را به خوبی سرخ کنید. انواع گوناگون این دستگاه از کوچک تا بزرگ در بازار موجود است و شما می توانید با توجه به نیاز خود نوع مورد نظر را انتخاب کنید. جنس بدنه انواع سرخ کن یا از پلاستیک فشرده و یا از فلز ساخته شده است، در مدل های کوچک آن توری فلزی مستطیل شکل مستقیما وارد مخزن می شود و در مدل های بزرگ تر توری گردی وجود دارد که مواد غذایی در مخزن به حال چرخشی سرخ می شوند. سرخ کن ها عموما دارای یک فیلتر دائمی قابل شستشو در قسمت درب هستند که وجود آن باعث می شود تا بوی غذا به طور کامل گرفته شود، این قابلیت باعث می شود تا بوی کمتری در آشپزخانه پخش گردد. توجه داشته باشید در هنگام استفاده از سرخ کن حتما از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.

3
پلوپز
برای آن هایی که فرصت برنج دم و آب کش کردن برنج را ندارند، داشتن یک پلوپز در خانه واجب است. پلوپز از اندازه های ۴ تا ۱۶ نفره در بازار موجود است که در بیشتر آن ها فقط کافی است نوع ته دیگ مورد نظر خود را انتخاب کنید تا برنج به خودی خود با بهترین طعم دم بکشد.

4
زودپز برقی
زود پز برقی دارای دیگ قابل جدا شدن از بدنه است و قابل شستشو در ماشین ظرفشویی نیز می باشد، با استفاده از دریچه خروج هوا که بر روی درب زودپز قرار دارد می توان میزان فشار داخل دیگ را تنظیم کرد.
مزیت استفاده از زودپز برقی در برنامه های آن می باشد، که دارای حداقل ۶  برنامه می باشد؛ مانند برنامه دنده کبابی، مرغ کبابی، ماهی کبابی، خرچنگ کبابی، شاه میگو کبابی و گوشت کبابی. زودپز برقی همچنین دارای تایمر می باشد که با تنظیم آن می توان مدت زمان حفظ فشار داخل دیگ را تعیین کرد.

5
تخم مرغ پز
این دستگاه مناسب برای پخت تخم مرغ به شکل عسلی، نیمه عسلی و سفت می باشد. تعداد تخم مرغ در بیشتر انواع این دستگاه ها  ۷ عدد می باشد. به منظور جلوگیری از شکستن تخم مرغ در حین پخت، بوسیله سوزنی که در کف پیمانه آب قرار دارد تخم مرغ ها را سوراخ کرده و در محل مناسب داخل دستگاه قرار دهید. کفه دستگاه با یک لایه نچسب پوشیده شده، بنابراین موادی که در حین پخت در مخزن می ریزد پس از اتمام کار دستگاه به راحتی شسته و تمیز می شود.

6
کباب پز برقی
کباب پز یا باربکیو برقی برای کباب کردن انواع مواد غذایی از قبیل گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات طراحی شده است. با وجود این دستگاه دیگر نیازی به تهیه ذغال و صرف وقت زیاد جهت کباب کردن مواد غذایی نیست. توان ۲۰۰۰ وات دستگاه امکان داغ شدن سریع المنت ها را فراهم می کند. جنس بدنه باربکیو فلزی و مقاوم بوده و با لایه محافظ پوشیده شده است که مانع از زنگ زدگی بدنه می گردد. این دستگاه عموما دارای پایه می باشد که با استفاده از آن می توان در حیاط و یا تراس از آن استفاده کرد. همچنین از انواع متحرک آن می توان به صورت بدون پایه و به عنوان گریل رومیزی استفاده کرد، در زیر صفحه کباب پز سینی چکه چربی قرار می گیرد که می توان به منظور جلوگیری از تجمع زیاد دود و بو داخل آن آب ریخت. تمامی قطعات این دستگاه قابل جدا شدن از هم بوده و می توان آن ها را به راحتی شست.

7
هواپز
هواپز یکی از بهترین و سالم ترین دستگاه ها برای پخت غذا می باشد. ظرف شیشه ای دستگاه به شما این امکان را می دهد تا غذا را در هنگام پخت مشاهده کنید. از طریق بدنه شفاف این ظرف می توان مواد غذایی در حال پخت را مشاهده کرد، عملکرد پخت این دستگاه شامل پخت برنج، کیک، ماهی، پیتزا، سرخ کردنی، فن هوای خشک، گرمای خشک و توربو می باشد، همچنین با فشار دادن دکمه عملکرد می توان از قابلیت تمیز کردن خودکار و ضد عفونی کردن هواپز بهره برد.

8
بخار پز
پخت با بخار آب یا همان بخارپز یکی از سالم ترین روش های پخت برای انواع مواد غذایی شامل گوشت، غلات، حبوبات و … می باشد. یکی از مشکلاتی که در این روش پخت وجود دارد عدم امکان استفاده راحت از ظروف موجود برای پخت بخارپز می باشد چرا که در این روش قرارگیری تنها در معرض بخار آب مورد نظر است.
بخارپز دارای دو یا سه طبقه برای قرار گیری مواد غذایی می باشد، بدنه این دستگاه عموما شفاف است و طبقه ها توسط کفه فلزی از هم جدا می شود. امکان استفاده از یک یا هر چند سبد در دستگاه وجود دارد، ضمنا در این دستگاه یک سبدبرنج نیز وجود دارد، کافی است آب و برنج را در این سبد ریخته و آنرا بر روی بالاترین طبقه قرار دهید. پس از اتمام پخت ، دستگاه با بوق هشدار ، شما را مطلع می سازد.

9
آرام پز
آرام پز برقی برای طبخ انواع خورشت ها، پلوها، آش ها و سوپ ها و آبگوشت می باشد. شما می توانید برای تهیه یک آبگوشت سنتی و لذیذ، مواد لازم را داخل آرام پز بریزید و با تنظیم زمان پخت به مدت ۷ الی ۸ ساعت، اجازه دهید آبگوشت تان بپزد. جنس بدنه خارجی آرام پز استیل ضد زنگ می باشد که علاوه بر زیبایی دارای کیفیت بالاست. قابلمه داخلی آرام پز از جنس سرامیکی است که غذا را به خوبی طبخ کرده و همچنین قابل جابجایی و شستشو در ماشین ظرفشویی است. با استفاده از این دستگاه می توانید صبح غذای خود را بار گذاشته و وقتی از سرکار به خانه برگشتید غذایی جا افتاده را میل کنید.

اخبار مرتبط